Goodbye Holland!
Blijf op de hoogte en volg Viktorien
31 Oktober 2012 | Nederland, Warmond
Ik vlieg zo met een Airbus van Emeraits. Broertje lief van de KLM vond het maar niks maar stiekem toch wel jaloers. Ben benieuwd hoe het vliegt met dit gave vliegtuig en of ik echt languit kan haha. Volgende stop is Dubai waar ik na 7 uur vliegen aankom. Ik heb dan drie uurtjes te tijd om het vliegveld te bekijken om dat op het vliegtuig naar Kuala Lumpur te stappen om vervolgens de vlucht naar Melbourne te nemen. Daar heb ik 3 dagen een hostel om mijn jetlag uit te slapen...en dan zien ik wel wat ik doe.
Lieve vrienden en familie, fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar haha!! Tot 2 februari 2013 maar in de tussentijd probeer ik te bloggen en contact te houden.
Liefs Viktorien
31 Oktober 2012 - 10:59
Rens:
Lieve Vik,
Hele goede reis, jammer dat ik je niet kan uitzwaaien op Schiphol. Heel veel plezier, ik hou je hier in de gaten! xx -
01 November 2012 - 20:30
Rianne:
Heel veel plezier en doe voorzichtig! -
04 November 2012 - 17:40
Carola:
Heeey Vik,
Heerlijk 3 dagen op Cash gereden (rustig aan, basis) morgen drie dagen London dus heeft ie weer vakantie :)
Kleintje toch op Duirizone gezet want hij kon niet meer lopen van de zwelling aaaaach (Jan effe gebeld voor de zekerheid), auk heeft getemperd en geen koorts dus alles okeee
Verder hier behalve de zondvloed alles okay!
Geniet!!!!
Cxx